۶ آبان ۱۴۰۵، ۱۵:۰۲

تصادف در جاسک راکب موتورسیکلت را راهی بیمارستان کرد

تصادف در جاسک راکب موتورسیکلت را راهی بیمارستان کرد

جاسک - مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک گفت: برخورد پژو پارس با موتورسیکلت در مرکز شهر جاسک موجب مصدومیت راکب و انتقال وی به بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) شد.

محمود پابرجا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تصادف یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس با موتورسیکلت در مرکز شهر جاسک منجر به مصدومیت راکب موتورسیکلت شد.

وی افزود: این حادثه در مقابل اداره صنعت، معدن و تجارت جاسک رخ داد و مصدوم توسط نیروهای پایگاه اورژانس ۱۱۵ مرکز شهر به بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) جاسک منتقل شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک با اشاره به عوامل مؤثر در تصادفات موتورسواران، گفت: سرعت بیش از حد موتورسیکلت‌ها، استفاده نکردن از کلاه ایمنی و صحبت کردن رانندگان خودرو با تلفن همراه هنگام رانندگی از جمله عوامل بروز چنین حوادثی است.

پابرجا بر ضرورت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و استفاده از کلاه ایمنی برای کاهش خطرات ناشی از تصادفات تأکید کرد.

کد مطلب 6992701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha